Διόρθωση Μυωπίας, Υπερμετρωπίας και Αστιγματισμού

FEMTO LASER LDV Z4

Τα τελευταία 4 χρόνια, χρησιμοποιούμε για τις διαθλαστικές επεμβάσεις (μυωπία, υπερμετρωπία και αστιγματισμό) το αρτιότερο FEMTO LASER της αγοράς και από τον Αύγουστο 2013 είμαστε στην ευχάριστη θέση να χρησιμοποιούμε την εξέλιξή του, το FEMTO LDV Z4.

Η καινούργια πλατφόρμα μας δίνει τρεις επιπλέον δυνατότητες που αναφέρονται παρακάτω, πέρα από την «χρυσή επιλογή» του Z-Lasik που έχει αναδειχθεί ένα από τα καλύτερα FEMTO LASER τα τελευταία χρόνια.

1. Z-Lasik Z: Διαχωρισμός και στους 3 άξονες x, y, z. Μας παρέχεται η επιλογή οποιουδήποτε πάχους, διαμέτρου, σχήματος του κρημνού, καθώς και προσαρμοζόμενη γεωμετρία των κρημνών (στρογγυλοί και οβάλ κρημνοί, όρια κρημνών και επιθυμητή γωνία). Τέλος, έχουμε πλήρως ρυθμιζόμενη θέση και μέγεθος του μίσχου.

2. Ενδοκερατοειδικοί δακτύλιοι: Έχοντας ενσωματωμένα προγράμματα για όλους τους διαθέσιμους δακτυλίους και δίνοντας στο χειρουργό τη δυνατότητα δημιουργίας δύο ξεχωριστών tunnel ή ενός πλήρους 360, δύο διαφορετικών βαθών τοποθέτησης και επιλογή γωνίας κάθετης τομής, καθίσταται εύκολη η ένθεση των δακτυλίων.

3. Ενδοστρωματικές θήκες (Intrastromal Pockets): Η νέα προσέγγιση στη διόρθωση της πρεσβυωπίας. Προεγκατεστημένα προγράμματα για όλα τα ενθέματα, δυνατότητα ρύθμισης της μεθόδου διαχωρισμού, δυνατότητα 2ου tunnel και δυνατότητα μετακίνησης (μέσω της οθόνης) του ενθέματος, είναι τέσσερα χαρακτηριστικά που κάνουν εύκολη την τοποθέτηση και καθιστούν γρήγορη την ανάκτηση της όρασης.

femto lasik

 

SCHWIND AMARIS 750S

Πιο εξελιγμένο από ποτέ, το excimer laser AMARIS με συχνότητα παλμού 750Hz και οφθαλμικό ιχνηλάτη (eye tracker) έξι διαστάσεων, εντυπωσιάζει με τον εξαιρετικά μικρό χρόνο θεραπείας.

Το AMARIS 750s διορθώνει με υψηλή ακρίβεια μία διοπτρία σε 1.5 δευτερόλεπτο.

Χάρη στη σύντομη διάρκεια θεραπείας, ο ασθενής νιώθει πο άνετα και πιο ασφαλής. Το μόνο που απαιτείται είναι να επικεντρωθεί στο ειδικό φως προσήλωσης.

Το στρώμα του κερατοειδούς παραμένει εκτεθειμένο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, χαρακτηριστικό το οποίο εμποδίζει το στέγνωμα του και επιταχύνει τη διαδικασία αναδόμησής του. Η διαδικασία είναι ομαλή για τον ιστό, ακόμη και στις υψηλότερης ταχύτητας φωτοεξαχνώσεις.

Το νέο excimer laser προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας του AMARIS, όπως το αυτόματα ρυθμιζόμενο επίπεδο ενέργειας εξάχνωσης ιστού (Automatic Fluence Level Adjustment) και του έξυπνου συστήματος θερμικού καταμερισμού (Intelligent Thermal Effect Control). Το online σύστημα διεγχειρητικής παχυμετρίας εξασφαλίζει ελεγχόμενη φωτοεξάχνωση ενώ το λογισμικό Custom Ablation Manager (Schwind-CAM) σας επιτρέπει να προγραμματίσετε μια προσαρμοσμένη θεραπεία για τον κάθε ασθενή.

laser2

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies. Πατήστε "ΟΚ" για να αποδεχτείτε την χρήση τους, ή στο "Μάθετε περισσότερα" για να διαβάσετε για τον σκοπό τους.